dagens outfitpappas slitna t-shirt blir en bekväm oversize tröja.
gamla mjukisar, mina är blå för att skapa en lättsam färgklick (för mycker färg är ju inte bra).

jag kompleterar med en slarvig knut på huvudet och påsar under ögonen.

perfekt outfit för en plugg-tisdag i soffan.

hej hejhej hej. nu har det helt plötsligt blivit lov. 

för att fira in lovet var det chillkrök hos mig. börjde bra, slutade inte lika bra. dagen efter var det chill till max, så som det alltid är dagen efter. och idag tog man tag i sig själv igen och åkte och jobbade. ovanligt lugnt för att vara söndag. 

imorgon blir det jobb igen och sen. sen är det lov på riktigt. eller ah, kanske inte. måste plugga sönder också. men det ingår väl i det som kallas livet. 

puss!

onsdag

förlåt för att jag aldrig bloggar längre. min dator har blivit gammal och det känns jobbigt att plåga den. så jag föredrar för tillfället att ha den avstängd. 

Elvira visade mig spelet DrawSomething, och alltså. nu spelar alla det. man ska rita en bild, och sen ska den andra gissa vad det föreställer. jag kör t.ex. med Adam. tidigare idag ritade han en zebra, såhär såg den ut: satt på bussen när jag fick den här, och ja. jag kunde ju inte låta bli att garva. och självklart tittade folk snett. hans zebra gjorde nog min dag. 

annats så längtar jag för en gångs skull efter helgen, för då blir det fest. hos mig. vi ska leka twister och äta god mat och dricka gott. kommer bli super mys. 

OCH SEN ÄR DET LOV.

fml

alltså. skolarbetet gav mig precis en bitchslap. fml fml fml. och så har syskonen käkat upp jordnötsringarna. som jag betalade för. bad dom köpa nya, men nej. vad dum jag är som faktiskt trodde att det skulle hända. 

jaja. what to do. en sak i taget, så löser det sig. nu måste jag plugga. sprider kärlek

idag är det alla hjärtansdag (som om någon har missat det haha). jag kände mig kärleksfull så jag skrev ett kärleksbrev till Therese, som jag sen slängde ner i hennes skåp. sen skrev jag och Therese två stycken brev tillsammans, som vi slängde ner i Adams och Ivars skåp. alltid kul att göra folk glada, och dom uppskattade det. då känner man sig bra! 

själv fick man inget. :(. nej men, det är nästan roligare att ge än att få. att göra folk glada är min grej tror jag.

ha en fin dag. tack för att ni läser mig blogg och tack för att ni finns. puss och kram.

dikter


jag har börjat läsa dikter. jag har inte tänkt på det förut, men dikter är så himla fina. så lite ord, så mycket känsla. det är inte många som lyckas med det inte. som den här t.ex.:

Hur kan jag säga om din röst är vacker.
Jag vet ju bara, att den genomtränger mig
och kommer mig att darra som ett löv
och trasar sönder mig och spränger mig.

Vad vet jag om din hud och dina lemmar.
De bara skakar mig att de är dina,
så att för mig finns ingen sömn och vila,
tills de är mina.

(Karin Boye "Hur kan jag säga..." )

det är så mysigt med dikter. jag önskar att jag också kunde skriva dikter. jo, alla kan väl skriva diker, men jag vill skriva bra. riktigt bra.
det får bli ett nytt mål i livet.


uppdateringhar fått hem biljetterna till min skiva, så nu gäller det bara att få dom sålda.
och jag är sjukt taggad. vårat lilla gäng kommer komma som en Harry Potter armé, vi har till och med Allan på vår sida. han ska vara Hagrid. och själv ska jag vara Bellatrix. det kommer bli så. grymt. najs. 

förresten! hade debattdag igår, och (självklart) så vann vi ju hela grejen. vi representerade Vatikanstaten, så vi klädde ut oss till nunnor och hade till och med en påve. fantastiskt bra. när man är trea är man bäst, så är det. 

onsdag som känns som torsdag


therese visade mig en mysig låt och jag tackar och bockar. 

och sen jag har jag kommit fram till jag fullkomligt hatar projektarbetet. vill bara elda upp skiten jag gjort och strö askan någonstans långt bort. kanske lite brutallt, men så känner jag just nu. och man kan ju inte rå för sina känslor. 

en ny människajag är brunett nu. fett nöjd jag är. tycker det klär mig liiite bättre än det blonda.

en vampyrvad tror ni? skulle jag passa som vampyr? tycker det klär mig ganska bra faktiskt. 

(och ja. sånt här gör jag när jag har tråkigt)

fredag


drömde att några från grann-skolan, Åva, ville slå ner mig bara för att jag gick på TEG. och jag som är så svag och liten kunde inte försvara mig. vaknade som tur upp innan jag blev alldeles blodig. 

idag blir det lunch i täbban innan skolan, kanske hinner fynda något roligt till och med. fast nej. jag måste spara pengar. ÅH JAG VILL VARA RIK.

täby enskildaimorgon är det prov och sen är det helg. HELG! åh, som jag längtat. eller, både längtat och inte längtat faktiskt. jag har längtat till att vakna utan väckarklockan och att ha friheten att bestämma hur min dag ska se ut helt själv

och sen längtar jag tillbaka till skolan, för jag trivs. jag trivs så himla bra. med sköna klasskamrater, med att krocka med folk i korridorerna och att frysa så man hackar tänder i sal 12. täby enskilda är den bästa skolan som finns. 

kommer gråta floder på studenten. kanske är blödig nu, men det blir nästan som att säga adjö till en mycket god vän. usch. längtar verkligen inte.

svammelfrös ihjäl när jag gick till och från bussen idag. sen vaknade jag till liv igen när jag kom in i värmen. jag blir lite zombie när jag är ute. men det blir väl resten av sveriges befolkning också, så kan nog inte direkt säga att det är synd om mig. 

annars? känner skolstressen börja komma smygande, skar mig på en brödkniv igår och är bara allmänt trött och seg. januari var ingen bra månad. hoppas på att februari blir bättre.

RSS 2.0