28 majJag gör inte mycket ansträngade nu för tiden. Idag satt jag i solstolen hela dagen med en bok i knät. Och jag läste och jag solade och jag svettades och tackade gudarna för vinden som svalkade min varma kropp. I helgen låg jag i Åkes famn och jag kollade på film och gick endast från sängen för att äta/gå på toa. Igår åkte jag till Täby och shoppade. Jag har det bra faktiskt. Försöker sluta tänka hela tiden men det är svårt. Bröjar acceptera saker som jag inte kunnat förut och det känns som en lättnad. En befrielse. Det gör det lättare att sova om nätterna och det gör det lättare att äta. Det gör det lättare att vilja saker

Ibland tror jag att jag har blivit en sämre människa. En dåligare vän. Inte samma jag. Men så tänker jag bara om nätterna och då ligger jag i Åkes famn och lyssnar på hans hjärta medan jag sakta kommer tillbaka till verkligheten och släpper allt virvlande av tankar. Det tar alldeles för lång tid att vänja mig, ett år sedan min student och jag har ännu inte riktigt kommit in i vuxenvärlden. Men snart så. Snart så vänjer jag mig nog. 

Nu är det dags för jordgubbsbakelser för mammsen fyller år idag. Puss. 

21 majVisst är det himlans fint ute nu. Jag märkte knappt övergången mellan små knoppar och gröna blad för det gick alldeles för fort. Och nu är nästan maj över. Redan. Jag är så less på att söka jobb just nu, känner mig misslyckad och dålig och allmänt nere så fort jag bläddrar igenom arbetsförmedlingens annonser. Att det ska vara så svårt. Men det är vår i alla fall och det muntrar upp och sen är jag faktiskt taggad på att börja plugga franska i höst. Det skulle vara så häftigt att lära sig ett till språk, utöver engelskan. Och sen funderar jag på att åka till Frankrike och kanske läsa en kurs där också. Vi får se. Det som känns bra just nu kan kännas hur omöjligt som helst om några veckor. Det är det som är det jobbiga med mig. Att jag aldrig kan bestämma mig. Igår köpte jag och Åke pastasallad och sen satt vi och åt i värmen och till efterrätt hade jag köpt med mig kakor. Jag hade hoppats på att få lite färg men det händer inte mycket med min bleka hy. Gissar på att solen liksom reflekteras bort från mig eftersom jag är så blek. Känns stabilt. Och en annan dag åkte jag till Skansen tillsammans med Therese och Jocke och en liten tjej som vi barnvaktade. Vi såg björnbebisar och vidsvinsbebisar, sälar och hästar och älgar och massor med höns. Men finast var nog påfågeln.

Nu måste jag betala min mobilräkning. Jävla skit. Pengarna försvinner och försvinner. Får väl dränka mina sorger i alkohol på fredag för då är det fest!!!! Kommer bli galet roligt. Puss på er. 

7 maj

Har lärt mig att åka longboard och det läskigt men samtidigt kul. Det går så fort i nedförsbackar och jag vågar inte alltid sätta ner foten för att bromsa så jag bara åker och åker. Ibland tvingas jag hoppa av i farten och det är alltid lika läskigt. Men inga skador än så länge i alla fall. Har bästa läraren så det kanske är därför. 

Försökte vara lite vårig och målade naglarna men nu är det en dag senare och jag sitter redan och pillar bort det. Så det kan vara. Nu ska jag äta något för det känns som om jag inte ätit ordentligt på flera dagar. 

5 maj

 
 
Allting börjar vakna nu. Det gick så himlans fort att jag knappt märkte det men nu är det nog vår på riktigt ändå. Jag känner mig lite efter bara och jag har inte riktigt skakat av mig den där kyliga och sömniga vinterkänslan. Vill vakna upp nu för jag är så trött på att känna som jag gör. Vill ha ny energi och nya tankar och jag vill ha parkhäng och pussar i solen. Det bästa jag vet just nu är att somna i Åkes famn och även fast jag får göra det flera gånger i veckan så räcker det inte. Vill somna bredvid honom varje dag i veckan. 
 
 
Pengarna försvinner från mitt bankkonto och det känns inte alls bra. Trots det vill jag göra så mycket nytt för att distrahera mig själv och för att våren gör mig så mycket piggare. Tackar för skatteåterbäringen och hoppas på att jag får dom i början av sommaren. Helst av allt vill jag resa och försvinna ett tag men det får nog vänta ett tag.  Men snart så.
 
Och jag och Åke har förresten varit tillsammans i mer än 6 månader. Kan knappt förstå det själv. Tiden tycks stå still och ändå så går det så fort. 
 
Nu framöver ska jag 
1. kanske åka till landet där jag inte varit på mer än 1 år.
2. sola och försöka få lite färg.
3. ta tag i mitt körkort och övningsköra som tusan. 
4. spara pengar men ändå försöka leva (önska mig lycka till).
 
Ha det bäst!
 

RSS 2.0