nejpå väg till bussen mötte jag en person som jag kände för länge sedan. hon tittade på mig som jag vore sänd från helvetet och jag tittade ner i asfalten, gick fortare och höjde volymen på min ipod så jag inte skulle höra vad hon tänkte.
hennes tankar var mina och jag kunde inte bli av med dem.

sen försvan hon och jag gick på bussen. undrade varför det blev som det blev och hur jag bara kan vara en bricka i ett spel. 

ett förbannat spel.
livet, är vad jag kallar det spelet.

the dark sidesnälla. offra nio sekunder från ert liv, och titta på det här klippet. spelar om det hela tiden, för den där ungen är ju så rolig. hon gjorde nog min dag, faktiskt.

lite sådär som hon känner jag mig idag också. humöret är inte på topp, och världen tycks hata mig. anledningen är både det ena och det andra, men lägger den stora skulden på skolan. har så mycket att göra nu så jag skulle behöva vila i tio år för att bli pigg igen.

skulle gärna vilja slå till mina lärare. mahahah.

du, du och duvi vandrade runt på Stockholms gator, du och jag. jag undrade vart vi var på väg och du skrattade och sa att vi bara var en del av Stockholm själv; två själar som hand i hand strosade på de bortglömda bakgatorna. det var fint, att gå med dig.

världen fick en helt ny färg när jag andades din närhet. vill gärna se den färgen igen.

long time no seetillsvidare får det här vara en "hemlig" blogg, så att säga. tänker ej gå ut med fullständigt namn, adress, personnummer och dylikt. men jag tänker däremot flasha med känslor och händelser och humör. som typ emo-bloggar. fast utan den deppiga emo-stämplen. (jag är inte ens emo (och jag vet att man inte kan vara emo, det heter typ fashioncore.))

i alla fall. idag berättade en jag känner att hon ligger uppe halva nätterna för att sms:a med en pojke. jag 'aaaww'ade och 'ååhh'ade på alla de rätta ställena i hennes fina lilla berättelse. 

på insidan gjorde det ont att höra. smärtade. förra vintern gjorde jag också det, tillsammans med en annan pojke. med honom. han som fick mig att somna med mobilen i handen. 

det var länge sen nu.

heeyyyjag har fortfarande inte bestämt mig för om jag ska byta blogg. en ny desgin har jag i alla fall. hmhmhm. 

om någon cyberspace nörd råkar ramla in på den här bloggen, och känner igen min bild; välkommen till min möjliga nya blogg. och till dom som inte känner igen bilden; hej främling!

shululu

funderar på att byta domän. har en annan blogg, men den är gammal och ful och bara jobbig. vi får se. måste fixa designen här först.

RSS 2.0