kafkaliknande

har världens sämsta bok att läsa tills imorgon. typ 100 sidor. och det går bara inte att läsa den, läser om samma mening tio gånger. har aldrig läst en sådan här dålig bok, hatar den. den heter "processen" och är skriven av kafka. fattar inte att det är en klassiker?! människor har ingen bra smak. 

har varit trött hela den här dagen. som om jag kommer palla läsa den där boken då, när jag hellre kan sova. hehe.

before i die
så mycket man vill göra. så lite tid.

förresten, bilderna kommer från weheartit.com

skrattretandedet här gjorde min dag. man an ju inte låta bli att skratta själv, haha. skapad av Elvira, the king. och sen vet jag att hon har gjort en "frida remix" också. ser jag fram emot att få se!

asså, lol.

/dåligt humörjust nu skulle jag vilja att det var mörkt ute. det skulle passa mitt humör väldigt bra.


förresten,gjort klart första bilden i mitt projektarbete. känns väldigt skönt för det betyder att jag inte har lika mycket kvar att göra. 

kanske slipper stressa så mycket sen i slutet. om jag har tur (vilket jag antagligen inte kommer ha - om jag känner mig själv rätt).

fan

jag blev knuffad och nu får jag inte leka mer. 

:(

leker


hej hej. 

idag har vi börjat knuffa folk i skolan. det är jätte kul för folk smyger sig fram längs väggarna för att inte bli knuffade. 

det är en lek alltså. man anmäler sig, får ett namn, och sen ska man knuffa bort den personen ur leken. 

jag knuffade en tjej idag. hon blev ledsen med jag blev glad (skadeglädje är den enda sanna glädjen). sen fick jag hennes namn och det visade sig vara en lärare. värt. 

imorn ska knuffas och jag ska jag gå med keps och peruk och springa genom korridorerna så ingen kan knuffa mig. jag ska vinna den här leken. 

blodigt allvar, okeyy?

jag1. fryser alltid om händerna när jag suttit vid datorn för mycket
2. tjatar alltid om att jag ska färga håret, även fast jag i slutändan inte vågar göra det
3. vill lära mig att skriva finare, tycker jag skriver så fult
4. har aldrig knaprat alvedon, ipren elller någon annan smärtlindrande tablett
5. jag gillar att ha det fint och rent, trots det suger jag på att städa så dammet blir bara tjockare och mamma blir bara surare

(6. vill inte erkänna att jag inte har något att skriva om, utan klottrar ner lite haltråkig info istället för att låtsas om att jag är en väldigt intressant människa)

pallar ej

hej. 

idag har jag jobbat och det ska jag göra hela dagen imorgon med. palla att jag inte är rik.

hemsökt


i natt drömde jag om studenten. min studentmössa var alldeles för stor, jag fixade mig onödigt långsamt för att slippa åka till skolan för sista gången, och när jag väl kom dit fick jag ångest och började gråta. tårarna bara rann. och sen vägrade jag gå ut från skolan, för då skulle ju studenten faktiskt vara på riktigt. 

jaha. studenten hemsöker mig även i mina drömmar. jag som trodde jag kunde få vara student-ångest-fri i mina drömmar åtminstone. 

håller tummarna för att jag får drömma om hundvalpar eller något liknande i natt.

plumb


jag är så trött.
slår vad om att jag kommer vara lika trött imorgon när jag vaknar igen.

vill någon mig något?

gick in på blogg.se's hemsida och märkte att alla - ALLA - blogginlägg som de tipsade om handlande om sport och träning. om att träna rätt och må bra och allt det där snacket. 

ska det här föreställa ett tecken? en övre makt? borde jag ta det här seriöst och faktiskt åka till första bästa gym och skaffa mig ett gymkort...? 

tecken skrämer mig lite. man vet ju faktiskt aldrig om det är verkligen är ett tecken eller inte. jag blev faktiskt nästan rädd. jag menar, jag? på ett gym? skrattretande.

måndagsprat


jag har ont i mina axlar. kanske beror på knutarna som verkar trivas extremt bra bland mina muskler. antagligen.
så ja, nu sitter jag här och masserar mig själv. jag börjar bli ganska bra på det faktiskt, eftersom knutarna envisas med att komma tillbaka hela tiden. inte skoj. 

annars har jag spenderat ännu en dag framför Vampire Diaries. dröjer nog inte länge för än jag är fullkomligt besatt. lol.

en mycket gammal bild förresten. från när jag inte hade knutar i axlarna, när jag inte satt vid datorn 24/7, när håret såg ut som hej kom och hjälp (det gör det i och för sig fortfarande) och när jag hade en ful jacka. det var tider det. tänka sig, nu tar man studenten snart. livet ba fuckar ur.

00:42

är hemma hos Therese just nu. hon gick och lade sig för ca en timme sen, men jag var inte speciellt trött så jag snodde datorn och satte på ett avsnitt av Vampire Diaries. vilken nörd jag är.

nu myser jag i hennes mammas säng. jag heter förresten "husdjuret" i hennes mobil. Thereses mammas mobil alltså. känns lite halvskumt. haha. borde kanske döpa henne till "matte" (eller heter den husse?) i min mobil. det vore skoj.

hej igen


jag tror jag vet vad jag vill bli när jag blir stor. bildlärare. och jag tror en annan sak med. att bloggning egentligen inte är min grej. jag gillar ju att skriva och så, men jag har aldrig tid (eller kanske snarare att jag aldrig tar mig tiden). skitsamma. det är kul att blogga när jag känner för det. så ibland bombar jag med inlägg och ibland är den vita flaggan höjd. det blir lite suprise-party när inläggen publiceras haha.

förövrigt så äter jag mycket leverpastej just nu. min järhalt är låg. och jag är jätte torr runt mina handleder så min hud knarkar lotion. jag tror att jag är beroende av socker förresten. på riktigt alltså. eller, kan man ens vara det? det måste man ju kunna. jag äter socker hela tiden. och när jag inte äter det har jag ett konstant sug efter socker. det är typ illa. 

puss hej. nu blir det slut på flummandet.

sjätte tunnan


igår reste jag i tiden och hamnade på något medeltidsställe. hehe. nej, skämt och sido. för att fira Anneli så gick vi till en bar som heter Sjätte Tunnan. personalen hade medeltidskläder och vikingaskölder hängde på väggen. på borden stod ljus i flaska och mjöd serverades i mängder. fast jag drack det inte. haha. 

i alla fall; det var väldigt mysigt och trevligt. lyckad kväll/natt!

inte skoj,

vaknade imorse och klickade runt lite på mobilen. märkte att typ hälften av mina bilder är borta. bara försvunnit. och jag hann inte ens lägga in dom i datan. 

fett ledsen tjej.

bilder


hej.

sitter och skriver ut lite bilder nu. ska pimpa min vägg. hela väggen ska bli full med minnen så jag aldrig, aldrig glömmer. någonting. 

ibland känns det lite värdelöst att ha bilder liggande i en bortglömd mapp. bättre att använda dom istället. det blir som konst. och värdefull konst. den blir i alla fall värdefull för mig. 

bilden är på min syrra förresten. den sitter (såklart) uppe på väggen.

onsdag


igår var jag nog i rörelse i totalt 15 minuter. resten av dagen spenderades sittande eller liggande. kollade på tv. spelade spel. åt chips. och jag räknar med att den här dagen kommer bli densamma. 

kul liv va. >.< .
nej, men jag ska inte klaga egentligen. det är ganska skönt att göra ingenting. hejdå.

jordens undergång


jag kom på att det är det här året som vi alla ska dö. en vår till, en sommar till, en höst till och sedan ännu en vinter. och sen kommer det där datumet som vissa fasar för medan andra hånskrattar åt andras rädsla. tjugoförsta december tvåtusentolv. jordens undergång. 

och vem är jag? förlåt mig, men jag skrattar. känns bara så fånigt att prata om en undergång. och väldigt overkligt. 
men jag kanske har fel. kanske borde vara rädd egentligen. måste nog ta vara på dagarna, för säkerhets skull. man vet ju aldrig, snart kanske undergången knackar på dörren.

listan


jag har gjort en lista under hela 2011. allt det som är värt att minnas har jag skrivit upp i ett word-dokument. datum och plats och med vilka personer och vad som hände. det var nog en av mina bästa idéer faktiskt. skulle ha glömt bort hälften annars. 

jag har bland annat:
testat lustgas
stått i idol-kön
lekt med en kundvagn
hyrt stuga i Ullared
åkt berg-och-dalbana med loping
gått på gatorna i New York
rökt vattenpipa
ätit kräftor för första gången
var på bröllop
fick ett jobb

listan kan göra mycket längre (eftersom den är på tre sidor). men ja. en del saker är inte till för allas ögon så restan av listan får bli en hemlighet.

farväl, 2011


igår fick jag uppleva mitt bästa nyår. det var fint, med fina människor och fina raketer och fin musik (som vägrade att fungera - men det var fint ändå). och mitt hår var fint, och min kläning. allt var bara så himla fint. 

och sen var det roligt också (såklart). både bilder och videoklipp att skratta åt. nu är jag trött och huvudet värker en del. men det var det värt.

hoppas ni hade ett lika fint nyår. puzzz.

RSS 2.0