turkiet#1kom hem från Turkiet i fredagsnatt och det känns rätt tungt att vara hemma faktiskt. degade i solen varje dag och drack cola i mängder och jag brände mig och jag badade och jag läste tills ögonen kollade i kors. åh. 

men det känns skönt att vara hemma samtidigt för jag har saknat folket här hemma. herregud vilka fina människor jag känner. åkte till Eriks landställe i helgen och det var fint. jag, Therese, Emma och Erik. hade det jätte mysigt och det var terapi för själen. 

tänkte bara säga att jag lever. och det lär väl komma mer bilder snart! 

hejdå!


jag insåg precis hur ful min blogg är. det är nästan pinsamt egentligen. måste göra om den sen när jag kommer hem för om cirka nio timmar ÅKER JAG TILL TURKIET. till värmen. till brända axlar och till fötter i medelhavet. till ett för enkelt liv med det enda målet att hitta en solstol innan alla blir upptagna. jag vet att ni är avundsjuka. 

har ju redan varit i Turkiet i år så det blir ju nästan som att hälsa på en gammal vän. 

tre bilder

bloggar ju från Elises mobil och passar på att lägga upp lite bilder. här är jag med mina polare! vi ba kör, såklart.


17 juli


gick på arbetsintervju idag. jag var jätte nervös såklart men när jag väl träffade honom gick munnen i ett. det känns skönt att göra sånt där ibland för jag får värsta egoboosten när det faktiskt finns arbetsgivare som är intresserade av just mig. jag är inte helt bortglömd ändå.

intervjun gick bra i alla fall och när vi sa hejdå bad han mig ringa upp när jag kommit hem från Turkiet. känns som om jag kommer få jobbet. vilken känsla ändå.

bloggar från mobilen (vilken bloggtönt man är) och har ingen aning om hur det här ser ut men jag hoppas att det går att läsa i alla fall. hörs!


16 juli


det var visst ett tag sedan. ni vet, dagarna försvinner in i varandra och jag springer runt så mycket och som plus i kanten tappade jag min blogglust. tog lite semester, om man säger så. 

men nu sitter jag här igen, fortfarande singel och fortfarande arbetslös (eller okej jag har jobb men vill hitta nytt). livet är en fest. 

nej men livet är faktiskt bra just nu. äter onyttigt men cyklar faktiskt väldigt ofta som kompensation. faktiskt så ofta så jag har fått punktering på båda däcken. vilket suger. får be pappa laga den. 

på torsdag drar jag utomlands och det ska bli hur skönt som helst. längtar efter att komma bort lite. ska försöka få lite färg eftersom man inte kan få någon här hemma. skitväder. kan ni fatta att det är augusti snart förresten? det är sjukt. får typ panik. 

:o.

dagens sanning


jag måste sluta blogga om kvällarna för jag skriver så mycket skit då.

.


det finns så mycket jag vill ha sagt men nu när jag väl sitter här vet jag inte hur jag ska uttrycka mig. jag gör fel ibland och jag blir så irriterad på mig själv för det. borde ha gått på grillmyzet ikväll men gjorde inte det pga av olika anledningar och det gör mig så irriterad. jag ville gå. det ville jag faktiskt. jag ville faktiskt träffa er igen (ja, om du känner dig träffad är det säkert av rätt anledning) för det var ju ett tag sen sist. det är kul att se vad som händer med folk. och jag saknar faktiskt vissa människor. och det är okej om ni inte saknar mig, jag överlever. 

herregud. vad sorglig jag är. måste sluta med det. jag måste sluta göra fel val och jag måste sluta vara så sorglig.

och nu tappade jag flowet helt och hållet. borde kanske sluta innan det alldeles för mycket (och alldeles för pinsamt) men innan jag sätter punkt måste jag bara säga tack till Madde lite sådär random. för att du länkade lite musik. det behövdes verkligen.

och förlåt om det blev för mycket eller för pinsamt eller för hemskt för vissa att läsa. det är svårt att veta när (eller om) jag sagt för mycket.

PUNKT. 

den femte

är så sjukt uttråkad. kan inte folk bara 

1. vara roliga
2. bomba mig med sms och telefonsamtal
3. komma och hälsa på (gärna med lite godis i väskan också)
4. vara allmänt levande och inte bortsprugna och förlorade

och seriöst. det finns ingen bra musik nu för tiden. har tröttnat på allt och det har till och med gått så långt att den senaste låten jag lyssnade på var "glassigt" med Mange Schmidt. det säger ju en del. 

nej. nu ska jag fortsätta uppdatera facebooks startsida i hopp om nya händelser och lyssna på flummig och tråkig musik och leka att livet är spännande. tjarå. 

onsdag 4


jag har fått en ful bränna på ryggen men det gör inget för det tillhör ju sommaren. och jag tjänade ihop 300 spänn och x antal myggbett igår på att rensa lite ogräs så det känns inte helt fel det heller. livet rullar på rätt bra nu och det känns skönt att bara få flyta med. även fast jag inte gillar att det rullar på (vore bättre om livet bara chillade runt lite) för det betyder ju att vi närmar oss hösten. hösten är lika med vuxen och just nu orkar jag inte vara vuxen. 

bara att tänka på hösten gör mig deprimerad så ska sluta tänka på det nu. har blivit ganska bra på att leva i nuet vilket känns som en befrielse. nu ska jag nog ta fram en bok och försöka få tillbaka min läslust och bara vara.

nya skorvar jätte radom idag och träffade en trevlig snubbe som jag lärde känna på fyllan i fredags. tänkte att wtf varför inte när han frågade om jag ville ses och jag kände att jag bara måste göra något nytt. något som jag inte brukar. är trött på att gå i samma skor och bära samma kläder och bara göra som vanligt hela tiden. så jag var random och träffade honom. vilket jag inte alls ångrar för han var ju hur trevlig som helst. 

det är läskigt hur mycket jag förändrats egentligen. om någon sa till mig att jag skulle träffa en person bara sådär jätte random för tre år sedan, när jag var mesig och rädd och blyg, skulle jag antagligen trott att det var ett stort skämt. herregud. vilken mes jag var förr. det är ju pinsamt egentligen. haha. 

åh. blir nästan blödig nu men jag blir så stolt över mig själv ibland för nu är jag på väg att bli den som jag alltid velat vara. underbart. måste fortsätta göra nytt för herregud vad skönt det känns att byta till ett par nya skor. 


RSS 2.0