ett nytt kapitel


jag har tagit studenten nu och nu mår jag inte alls bra. igår var jag jätte glad och jag dansade på flaket och sprutade bort typ 24 öl. idag får jag helt plötsligt tid att känna efter och det gör verkligen ont. och jag vet inte vad jag ska göra för att det ska kännas bättre, heller.

inget med TEG. hur ska jag överleva livet utan Bentleys lasange eller Allans flummiga lektioner eller springet i korridorerna eller alla trevliga människor. jag kan inte tänka mig ett liv utan TEG och nu är det helt plötsligt slut.

jag är verkligen så himla rädd. jag hatar att säga hejdå och jag hatar att börja om på något nytt. jag är lite av en trygghetsmänniska och just nu känns livet inte alls tryggt. vill bara spola tillbaka tiden lite.

tjugoåttonde


den här livskrisen tar död på mig. 

eller. jag är redan död och jag undrar hur mer död jag kan bli.

-

jag mår bra. samtidigt så mår jag inte alls bra. vissa stunder är jag så himla lycklig och allt är bara så himla fint medan andra stunder inte alls känns lika bra.

ikväll ska jag grilla med trevligt folk och det kommer bli så himla fint. jag ska tänka bort gårkvällen som inte alls var lika fin för helvete vad jobbig den var. jag förstår verkligen inte varför det kan bli så fel ibland. det är inte rättvist.

det är konstigt att känna två saker samtidigt. jag är lycklig över alla fina människor jag har omkring mig. samtidigt har jag brutal ångest över studenten och jag är hela tiden rädd. det blir bara en sörja av känslor och ibland blir det bara för mycket och då vet jag inte vad jag ska göra med mig själv.

jag har hamnat i en livskris, som Elise sa till mig. jag tror hon har rätt och det värsta är att jag inte vet hur jag ska ta mig ur den.

fem frågor1. vad gjorde du klockan 11 igår?
låg i sängen och myste med de två fina människorna Elina och Elise.

2. om du bara får dricka en vätska resten av ditt liv, vad skulle det vara?
apelsinjuice eller oboy eller röd mjölk.

3. var du lyckligare för fyra månader sedan?
på ett sätt ja, på ett annat sätt nej. då var det fortfarande lång tid kvar till studenten och jag hade inte sådan brutal ångest över vuxenlivet. men jag var däremot inte lika tajt med nya gänget och jag hade inte träffat Oskar. 

4. har du gråtit den senaste veckan?
ja. 

5. vad tänker du på just nu?
Oskar, studenten, och på mat.

lördag


fick väldigt mycket sömn i natt men jag är trött ändå. vill bara sova i flera veckor i sträck och vakna igen pigg som aldrig förr.

är nog deprimerad eller nått. över studenten. över skolan. över livet i allmänhet.

men ja. orkar inte ligga hemma och sova så idag ska jag kröka. eller ja, jag ska inte kröka skallen av mig utan det blir lite chill-krök sådär. vi drar till en park och hänger där lite och jag hoppas på att det blir fint väder. årets första park-häng. kommer nog bli riktigt mys. 

(hade blivit så mycket bättre om han var där också men helvete den jäveln kan ju inte höra av sig så jag ska stänga ute honom från hjärnan idag)

torsdagdagen blev fin ändå. gick hem till underbara Elise lite sådär spontant och störde henne i hennes pluggande. och sen spenderade vi dagen tillsammans och jag hade riktigt trevligt. kändes skönt att göra något annat som inte inkluderar ångest eller andra deprimerande tankar.

och sen bjöd hon med mig till park-häng imorgon. jag tackade ja och det ska bli så himla skönt att bara få vara och bara få njuta lite av livet. behöver det just nu.

och något annat som jag behöver är sömn. tror att jag kommer sova bra i natt, det var länge sedan jag gjorde det. godnatt världen.

-


inatt dog jag lite och idag ska jag dö lite till.
orkar bara inte livet just nu.

trötter


det var 4 dagar och 23 timmar sedan som jag bloggade sist. förlåt. men just nu har jag ingen ork till något alls och jag lägger den lilla energin jag har på saker som faktiskt är viktiga. som att hålla ut de sista dagarna i skolan och som att slita på jobbet och som att försöka ha ett liv.

jag lyckas inte så jätte bra däremot. speciellt inte vad gäller livet. det första jag gör när jag kommer hem från skolan är att lägga mig i soffan/sängen och vila ögonen i någon timme. jag är alltid så trött och utmattad nu för tiden så jag behöver en sovstund mitt på dagen för att orka med. och idag i skolan somnade jag nästan på lektionen. det kändes som om jag varit vaken tre dygn i rad och ögonen föll ihop utan att jag ens märkte det. och att vi kollade på film uppmuntrade bara mina ögon till att blunda lite till. 

och sen kom jag alltså hem och sov lite till.

när jag vaknade tog jag tag i mitt liv och ringde Oskar och vi bestämde att vi ska ses senare ikväll. önskade lite att han skulle säga nej jag kan inte ses idag så jag skulle få sova lite till. men herregud. jag kan inte låta den här orkeslösheten ta över mitt liv. 

nu ska jag hoppa i duschen. puss hej!

fredag


idag ska jag spendera hela fredagskvällen på jobbet. är inte speciellt taggad. däremot jobbar Oskar idag så jag får ju i alla fall träffa honom. och det gör kvällen väldigt mycket bättre.

sen när jag slutat ska jag hänga kvar på jobbet i cirka två timmar och vänta tills Oskar slutar. får väl ta med någon bok eller nått så jag inte sitter där forever alone och rullar tummarna.

kanske inte den mes ultimata fredagskvällen men jag är glad ändå. fred ut!

det är vår nuälskade vår. helvete vad jag har saknat dig.

tjugofem dagar


idag är det tjugofem dagar kvar till studenten. det känns inte ens på riktigt än, trots att jag springer runt på skiva efter skiva och ser mössan liggande på skrivbordet. och bakom dörren hänger min studentklänning och emma pratar hela tiden om hur hon ska fixa mitt hår till den stora dagen. det känns fel. som ett stort skämt. som om dagen efter studenten ska fortsätta som vanligt; en väckarklocka som ringer vid sju, en varm busstur på tjugo minuter och skoldag som bara är jätte flummig.

tjugofem dagar. när hände det? jag var ju i Istanbul för inte alls länge sedan och herregud det var ju höstlov typ igår. jag har sagt det förut och jag säger det igen; tiden går för fort. och det värsta är att det nu som jag har som roligast. varje dag är som en fest och jag har alltid så himla kul i skolan. om tjugofem dagar är det över. och jag vill inte att det ska vara det. över alltså. jag vill stanna just precis här ett litet tag till så jag får suga i mig all den här lyckan och glädjen tills jag spricker. så jag kan leva på den resten av mitt liv. jag är rädd för att tjugofem dagar inte räcker.

åh hej ångest. jag är också rädd för att säga hejdå vi ses någon gång och så slutar det med att man träffas en/två gånger och sen aldrig mer. tänk om.

nej, men så ska det inte bli. allt handlar om viljan och jag har just nu en riktigt stark vilja och jag ska se till så ingen försvinner och glöms bort. jag är trots allt vuxen nu och då handlar det om ansvar och initiativ och planeringsförmåga. jag vill. jag kan. jag ska. 

haha lol bild från typ 2009 förresten. fult.

mösspåtagning
började med samling i skolan och sen åkte vi iväg mot nybrokajen för en båttur och mat. jag och Therese var taggade till tusen. vi kände oss stora som gick där i våra vita, fina mössor. och Therese var snygg. såklart. tog en cider/öl/läsk i solen efter båtturen vilket var riktigt mys. det kändes nästan som sommar och jag önskade nästan att det var det med.

känns sorgligt att det bara är 27 dagar kvar nu. det är ju nu allt det roliga händer. det är ju nu jag har hittat nya vänner och som jag alltid har så himla roligt med. jag kan inte sluta nu. jag kan inte slänga bort allt det där fina för ett vuxenliv som jag inte har planerat.
hej, ångest.

RSS 2.0