nytt jobb

Befinner mig just nu på espresso house någonstans i stan och jag sitter här ensam med en chailatte och en bra bok. Har aldrig gått på fik ensam men det är rätt skönt. Varva ner lite liksom.

I alla fall. Anledningen till att jag sitter här är för att jag varit på arbetsintervju och nu väntar jag på Åke. Arbetsintervjun gick hur bra som helst och det är möjligt att jag har jobb i december månad. Känns skönt men ändå lite skrämmande. Hon som intervjuade mig ska höra av sig imorgon och sen får vi se vad som händer. När vi var klara sa hon "det här låter jätte bra" och så log hon men vem vet. Hon kanske säger så till alla. Håll tummarna åt mig, okej?

tisdagbörjar bli väldigt trött på det här med arbetslösheten. måste ha jobb nu nu nu. känner lite för att bara åka iväg annars, fly landet och fly alla måsten och fly mamma som klagar och tjatar. apropå mamma så kan jag berätta att jag nästan aldrig är hemma längre. klarar inte av min lilla mamma just nu för hon är bara ett moln av irritation. jag älskar henne men det blir för mycket bara. det första hon säger när hon kommer hem är inte hur mår du utan har du sökt jobb har du ringt dit har du dammsugit du är ju hemma så ta mer ansvar jag räknar med dig SNÄLLA. sluta. prata inte med mig. 

så jag håller mig borta så mycket som det går. kommer hem ibland och byter kläder och duschar och sådär men sen vill jag bort igen. 

annars? det rullar på som vanligt. och det är skönt men ändå rätt tråkigt. börjar på rastlös. vill göra något nytt nu för jag känner att luften börjar bli instängd. men annars är det bra. träffar Åke och Elise och andra fina människor och äter gott och skrattar och försöker leva i nuet. det går rätt bra.

puss på er. 
 

onsdag

Hemma hos Åke nu och medan han lurkar sig framför datorn så sitter jag och äter godis i hans säng. Tjockis man är alltså. Ni vill inte ens veta vad jag har ätit idag. Ostbollar och godis och en banan och korvstroganoff. Och igår? Ännu mer ostbollar.
 
På riktigt. Det här är fan inte okej. Måste sluta äta så onyttigt. Jag får helt ärligt abstinens om jag inte får i mig socker och det kan inte vara bra. Att det ska vara så himla svårt att leva ett hälsosamt liv.
 
I alla fall. Åke lurkar sig och jag är tjock. Trevlig kombo va :))).

åtta noll noll


har tråkigt. KOLLA NU SITTER JAG HÄR IGEN. 

idiot. ska försöka behärska mig när jag skriver istället men det är väl samma sak som att säga att man ska sluta röka och fortfarande ha ett paket kvar i fickan. lite så är jag. tror jag är smart och duktig men sen hamnar jag bland dom där orden ändå. och varför försöker jag verka så djup. 

här är en bild på mig och Texas när vi myste på en madrass i Elises rum i onsdags:jag har verkligen tråkigt och jag funderar på att 1 baka chokladbollar eller 2 sätta mig och teckna eller 3 göra båda två. problemet är bara att jag orkar inte ställa mig och blanda ihop en smet och sen har jag ingen aning om vad jag ska teckna. är sugen på att göra en brud med långt hår trots att jag hatar att göra hår. och andledningen till att jag hatar att teckna hår är att jag inte vet hur man gör. blir lika overkligt varje gång. så måste måste måste lära mig! kan ju inte kalla mig konstär och sen inte kunna tecka hår. inte för att jag kallar mig det, men ändå. ni fattar. 

ska väl leta upp någon bild på någon. och ska väl kanske baka. vi får se. avslutar med en bild på mig och lurken. puss hej. 


söndag

haft bästa helgen. eller dagarna är alltid bäst när jag är med Åke (jag vet att du läser så ta till dig!!!). har väl inte hänt något speciellt egentligen, allt var bara bra.

jag tycker förresten att det är allt jobbigare att blogga nu för tiden. inte för att jag inte har något att säga, för det har jag. tänker och känner så mycket hela tiden så skulle kunna skriva hur mycket som helst. men sen, jag vet inte. gillar inte att jag skriver så mycket om så stora saker. önskar jag kunde sluta bry mig så mycket om vad andra tycker.

NEJ OKEJ NU RÄCKER DET. kolla liksom. ville bara säga att helgen var bäst och det slutar med att skriver om annat som jag lika gärna kan hålla för mig själv. jag är så dum ibland, på riktigt.

fredag

 
det var visst ett tag sedan jag skrev. egentligen har jag så mycket jag kan skriva om men det är svårt att inte skriva för mycket. vill helst bara öppna mitt hjärta och min hjärna och bara slänga ut allt här men jag tycker inte om att vem som helst kan läsa det sen. och varför bloggar jag, undrar ni då. jag vette fan egentligen. det är kul att skriva. 
 
det här har hänt i mitt liv
 
1) slutade på jobbet, inte för att jag ville utan för att kampanjen tog slut och det fanns ingenting kvar för mig att göra. fast jo, ville sluta också för jag hatade det där jobbet. 
2) vann en iPad. jag är fortfarande chockad.
3) fått nytt jobb! börjar på söndag och är riktigt nervös men det ska nog gå bra.
4) shoppat och gjort av med alldeles för mycket pengar.
5) gosat med min pojkvän. om fyra dagar har vi varit tillsammans i en månad och det har varit en av mina bästa månader, ärligt talat. 
 
ja. typ lite så. nu ska jag äta en äggmacka så vi hörs. puss hej. 

torsdagbefinner mig just nu hemma hos Lundgren och jag är mycket mycket glad att jag är här. har saknat min fina bff och det känns skönt att flumma runt och lurka sig lite med henne. det behövs ibland. vi har sällskap av Elina också och ikväll ska vi äta krocketter med beasås och vi ska baka chokladbollar och bara vara. jag känner så fina människor och jag blir helt varm i kroppen över hur fina de är. 

vi hörs!

tisdag

imorse fick jag veta att min farmor fått bröstcancer. fina fina farmor. tänkte på det hela dagen när jag jobbade och det resulterade i att det gick dåligt på jobbigt. verkligen jätte dåligt. träffade på Morgan Alling i alla fall och han var trevlig så det gjorde väl dagen någorlunda rolig i alla fall. 

snart är jag arbetslös igen. och den här kylan, snälla låt mig sova hela vintern ut. det har varit kyligt både på utsidan och insidan av kroppen idag och det har gjort det svårt att tänka klart. ingen bra dag som ni märker och som vanligt så innebär det musik i öronen i princip hela tiden. kan tipsa om den här låten innan jag ska gå och tröstäta. puss. 
 
 

torsdag morgon

sitter just nu på Universitets tunnelbanestation. är på väg till jobbet men vill hellre åka till Aspudden eller Norrgården eller till en helt ny värld. bävar inför jobbet för om det inte går bra idag så blir chefen besviken en gång till och det orkar jag inte med. hatar det här jobbet.

min tröst är att jag får träffa Åke idag. vill bara att jobbet ska vara slut. och dagen har inte ens börjat.

RSS 2.0