bdaylol fett ful bild och man ser ju typ inte ens vad som står. aja. nu har jag blivit gammal.

saknarvad jag saknar just nu:

1. sol och värme och bara ben
2. en stor kopp varm choklad
3. någon att smsa med
4. min försvunna granne
5. mat i magen
6. höstskor och höstjacka

det här ruggiga höstvädret gör att jag saknar mer än vanligt. äter choklad i princip hela tiden och vet inte om det beror på om jag tröstäter eller om jag är beroende av socker. antagligen båda två. sitter just nu och väntar på det där välbekanta chattljudet på facebook för jag pratar med en viss person som får mig att längta efter det där plopp-ljudet. hatar det annnars. 

aja. puss och hej på er. 

arbetslös och nyinflyttatja, jag vet inte hur många som vet om det men jag har gått och fått sparken från jobbet. det suger verkligen och kan inte precis säga att mitt humör var på topp i början av veckan. dock har jag i princip flyttat in hos Elise och det gör livet som arbetslös lite lättare. det ska nog går bra det här, ändå. 

fast helt arbetslös är jag inte. dom tyckte jag var så himla trevlig och duktig så jag fick jobb varje söndag istället. jag tackar och bockar. 

som jag sa. jag har flyttat in hos Elise och samtidigt som det gör mig riktigt glad så får jag lite ångest också. käkar middag här typ varje dag så måste fan börja betala för mig. livet är egentligen riktigt bra. känner att jag tar så mycket saker för givet här i livet och det måste jag sluta med. ska börja uppskatta livet och jag ska börja njuta av dagarna som dom är och inte leva för saker som varit och saker som kommer. dagens tips!

16 oktober
har ju lovat ett glatt inlägg så känner ju att nu måste jag prestera. den här helgen har jag varit igång i princip hela tiden och det tycker jag verkligen om för det känns lite mer som om man lever då. jag har bland annat

1. sett Södertällje centrum (visste inte att det var så.. fint)
2. haft kräftskiva (fast endast tre stycken åt kräftor och vi andra sju åt grillat så vet inte ens om det räknas som kräftskiva då, vi hade inte ens hattar)
3. messat med min boy (ja, vad finns det att säga, typ kul för mig)
4. sett Elises nya lägenhet (herregud vad fel det kändes att gå en annan väg hem till henne och herregud vad fel det känns att hon är så himla himla himla långt bort nu)
5. slösat pengar (standard)

ja. typ. lite smått och gott av vad jag gjort! kändes som om helgen var hur lång som helst och trots det så känns det för kort ändå. hann ju inte göra allt som jag ville göra. det där med tiden gör mig tokig, men det ska vi inte gå in på nu för då är jag rädd att det här kan börja luta åt ett deppigt inlägg. 

bäst jag slutar nu. puss hej. 

12 septemberhej hej. livet och humöret går i vågor just nu. jag känner mig ganska instabil och jag har ständigt musik i öronen och jag sitter allt oftare med pennan i handen. det har gått och blivit höst nu och det jobbiga är att se alla åka till skolan medan jag åker till jobbet. det är jobbigt att jag inte får träffa mina polare varje dag och det är jobbigt att börja om från början igen. jag klarar mig rätt bra i och för sig även fast jag är lite instabil. i'm a strong and independent woman. lol. 

nej men skämt och sido. vet inte vad jag ska skriva egentligen för det känns som om allt jag skriver är så himla deppigt. jag är inte ens en deppig människa egentligen. det bara blir så att allt som liksom trycker och spränger inom mig hamnar just här på bloggen, och det mesta låter deppigt och det ber jag om ursäkt för. det är ju faktiskt inte speciellt kul att läsa massa depp. tycker jag i alla fall. 

lovar att nästa inlägg ska bli lite mer sprudlande och levande. puss på er. 
 

.

är inne i en livskris igen. 

I-landsproblem

från och med nu ska jag se till att alltid ha med mig min mobilladdare vart jag än går. man vet egentligen inte riktigt vad man hittar på och batterierna kan egentligen ta slut när som helst. gårdagen var definitivt ett exempel på detta och nu sitter jag här utan laddare och utan batterier på mobilen. detta är högst irriterande därför att 1) folk kan inte nå mig och jag kan inte nå folk 2) jag har ingen klocka och 3) jag kan inte twittra. 
 
ska försöka överleva dagen utan mobil men det kommer fan inte bli lätt.

världens finaste


för mig är hon världen finaste människa. hon håller mig stående på benen och hon lockar fram skratt när jag är som mest deprimerad och hon är den jag delar godispåsen med. jag skulle gå sönder och försvinna om hon inte fanns vid min sida för hon är mitt syre. jag brukar väl egentligen inte berätta hur jag känner om folk för jag vet aldrig hur jag ska uttrycka mig rätt. hur ska några enkla ord och några få bokstäver kunna förklara vad som pumpar i min kropp? det går inte. jag kan inte försöka längre för det finns inte ens ord som är tillräckligt stora för att beskriva det jag känner. 

jag känner så mycket hela tiden och ibland blir jag helt tokig av det och andra gånger blir jag hög av lycka för alla dessa levande känslor. jag känner så mycket att det gör ont ibland. som nu. nu gör det verkligen ont för hon är min människa och jag älskar dig

jag vet inte hur jag ska avlusta det här. skulle kunna fortsätta att berätta hur fin hon är trots att det egentligen inte går för orden räcker inte til men jag tänker inte fortsätta. inte den här gången. ville egentligen bara få ut lite av alla känslor för jag kokar nästan över. 
 
 
 
 

RSS 2.0