väntanDet känns som om det enda jag gör nu för tiden är att vänta. Jag väntar på våren och värme och tunnare kläder. Jag väntar på att jag ska få napp om jobb. Jag väntar på att något roligt ska hända och jag väntar på Åke varje sekund varje dag jag inte är med honom. Jag väntar på att jag ska komma på vad jag vill göra med mitt liv, vad jag ska plugga och studera. Jag väntar på att bli nyfiken på livet. Jag väntar på fredagar som ibland innebär alkohol och fest och som i andra fall innebär mys i någons famn. 

Mina ögon börjar snart kolla i kors också. Kollar på film och serier alldeles för mycket, så imorgon ska jag på dejt med älskling och vi ska på konstutställning. Ska bli kul. Har väntat på att få göra det. 

update

Hej hej. Ligger i sängen och lyssnar på musik och försöker vakna just nu. Bredvid mig ligger mitt hjärta som andas tungt men som tur är inte snarkar. Har sovit ganska oroligt den senaste tiden och vaknat flera gånger varje natt och det gör mig trött i princip hela tiden.  En ny säng är på väg till mig däremot så jag hoppas på att få sova ut ordentligt snart. 
 
Har förresten inget jobb än och det suger så hårt. Vill resa men vet inte vart. Åh vad jag hatar februari och slask. Och ska inte dricka alkohol på ett riktigt bra tag för det är fan inte värt det när kroppen går sönder dagen efter. Om två dagar har jag och Åke varit tillsammans i fyra månader och jag älskar honom lite mer hela tiden. 
 
Har förresten namnsdag idag. 

idagköpte så här många Marabou chokladkakor för några veckor sedan. det var rea och jag blir alltid som tokig när det är rea och speciellt när det handlar om godis och mat, kostade fem kronor styck, mycket bättre än så blir det inte. 

idag har jag fått min nya mobil och pappa har lyckats rädda alla bilder och dokument från min gamla dator och jag har träffat fina Elise och sen har jag sökt ett jobb som jag verkligen hoppas på att jag kommer få. en bra dag med andra ord. och imorgon ska jag träffa Åke så den dagen kommer också bli bra. såklart. 

9 februari

 
befinner mig just nu hemma hos mig och i min säng ligger min älskling och pluggar filosofi. vill mest av allt gosa och mysa men låter bli för han har tenta om en vecka och cirka 200 sidor kvar att läsa. är bara glad över att ha honom här.
 
pratade med Therese i telefon idag och det är underbart hur glad jag blir över att få en pratstund med henne. och speciellt när hon säger jag har varit lite orolig över dig, du har inte verkat vara på topp och jag smälter lite inombords över hur fin hon är. imorgon hade jag planerat att träffa fina Emma men hon har gått och blivit sjuk, kunde inte låta bli att bli lite ledsen i ögat när jag hörde det. 
 
fascinerande att tiden kan gå så himla himla fort fast jag egentligen inte gör någonting. skönt på ett sätt. dåligt på ett annat. 

8 februari

 
cirka 50 år sedan jag satte mig ner och skrev ett inlägg. vet inte varför men skrivarlusten är liksom försvunnen, samma sak med tecknarlusten. satte mig ner och tecknade för första gången på x antal månader igår och samtidigt som det var skönt så kändes det svårt. har glömt bort hur man gör och allting blir bara kladdigt och fult. det är synd att det ska kännas så för jag vill egentligen teckna. det kliar i fingrarna. 
 
annars? jag har inte fått jobb än. ska köpa en ny mobil. letar efter kurser eller liknade som jag kan tänka mig plugga i höst. väntar på att snön ska försvinna. dammar av vårjackan. kollar på Bones. kramar och pussar min älskling. äter onyttigt. vill börja träna men orkar inte lyfta mig från soffan. träffar Elise och planerar våran 20års-fest. fikar. lyssnar på musik ungefär hela tiden. försöker få dagarna fått gå. 
 
försvinn februari, vill ha vår nu nu nu nu. 

RSS 2.0