21 januari - ett alldeles för långt inlägg

 
länge sedan jag bloggade nu. trots att jag egentligen inte gör speciellt mycket så har jag nästan aldrig tid att sitta ner. är jag inte med Åke så är jag med Elise och om jag inte är med henne så är jag med någon annan. alltid igång med något. och när jag satt på roslagsbanan på väg hem idag kom jag och tänka på hur bra jag har det. jag har hur fina vänner som helst, en fantastisk pojkvän, pengar på kontot och idag gick man på arbetsintervju. lycklig. 
 
trots det så känns det ändå jobbigt ibland. tycker fortfarande att vuxenlivet är skrämmande och jag känner mig inte bekväm i rollen som jag förväntas bära. jag borde kanske plugga egentligen men ändå så låter jag bli. vågar inte. och egentligen vågar jag inte börja på nya jobb heller men jag gör det ändå för att jag måste. jag måste men jag vill inte. jag borde kanske plugga egentligen men jag vet inte vad jag vill plugga så jag låter bli. jag drunknar i alla dessa utbildningar och jag får panik kan knappt andas så jag låter bli att tänka på plugget. jag letar jobb för det är det som är minst skrämmande. 
 
och att inte veta vad jag vill är det mest skrämmande. 
 
utöver detta lilla fåniga problem som har fastnat i min dumma hjärna så trivs jag väldigt bra med livet. firade tre månader med Åke igår och vi båda höll med om att det känns som minst ett år. och snart är det alla hjärtansdag och jag undrar vad fan man ger till sin pojkvän. aldrig haft en pojkvän att fira alla hjärtansdag med. 
 
ska fundera på det. puss och kram. 

13 januari

 
vintern förstör mig. mina läppar är torra som fnöske och jag måste hela tiden försöka låta bli att inte slicka mig om läpparna. vill ha vår och värme och lättare kläder och parkhäng tillsammans med fina människor. det känns riktigt långt bort just nu men snart. snart är våren här. 
 
jag har fortfarande inget jobb och det börjar tära lite på mig. undviker att vara själv för att slippa ångest och så. men annars rullar det mesta på fint. vill faktiskt börja träna nu och jag ska ta tag i Elise och se till så vi tränar en gång i alla fall. 
 
hörs!

jobbigt just nu1. Åke är inte här och jag är inte hos honom och det känns jobbigt
2. jag har inget jobb
3. jag har inga pengar
4. måste köpa nya underkläder men det kostar alldeles för mycket 
5. jag har inget att göra 
6. det kom ännu mer snö imorse
7. mår illa pga ätit för mycket onyttigt
8. vill börja träna men har tar aldrig tag i saker och när det gäller träning ger jag upp innan jag ens börjat
9. mamma gnäller
10. min mobilräkning kom med posten idag

och något som är bra för att muntra upp:
1. sov hos Therese igår och hon gav mig en tröja och det gjorde mig lycklig
2. pratade med Elise idag och det blir man alltid glad av

inte världens bästa dag idag men jag överlever ändå. hoppas ni hade det bättre!  

7 januari

 
skulle åka och träffa honom för några dagar sedan och mamma frågade om det fortfarande kändes lika kul att träffa honom. hallå. dum fråga. det känns alltid bra och jag vill ha honom bredvid mig hela tiden. idag har vi känt varandra i tre månader och det är nästan ingenting men ändå så känner vi varandra så bra. 
 
skickade hem honom igår ändå eftersom jag skulle träffa fina Emma. vi tog en fika och pratade ikapp och herregud vad mycket som man hinner missa på bara en månad. jag spontanköpte en väska också vilket gav mig lite ångest men äsch. behöver unna mig lite lyx ibland. idag är det Therese som står på kalendern och blir glad bara jag tänker på att jag ska få träffa henne. som jag saknat henne. 
 
puss på er fina människor. 

nattmusikmysigaste låten just nu. lär ju spela sönder den inom några dagar (som jag gör med all ny musik jag hittar). har verkligen jätte tråkigt just nu också så funderar på att svara på frågor om året 2012. får se. kanske. i vilket fall som helst så måste jag hitta på något att göra. tips, någon?
 

4 januarijaha det har redan gått fyra dagar på det här året. borde söka jobb och så men har valt att göra ingenting istället. behövligt men jag måste ha jobb. ska väl ta tag i jobbsökandet snart men just nu tar jag det rätt lugnt. försöker vända tillbaka på dygnet men det är inte lätt när ens pojkvän sover till tre. men idag sov jag hemma och då gick jag upp redan vid tio och jag fick se solen! har inte sett solen på jag vet inte hur länge och det känns skönt att få se lite ljus. 

de kommande dagarna ska jag träffa fina Emma som jag inte sett på evigheter och sen ska jag träffa fina Therese som jag saknar så mycket. och sen vill jag handla massa saker men har inga pengar nu när jag köpt sl-kort för 1700 kronor. vilket jävla rån. 

mitt mål än så länge är bara att ta mig igenom mörker och slask och regn blandat med snö. bara januari februari försvinner så ska det nog gå bra. 

årsresumé #4


november

jobbade i princip ingenting och fortsatte att träffa Åke. minns knappt vad jag gjorde egentligen men det blev en del utgångar och jag träffade Åkes polare Mattias som är proffs på öl. sökte väldigt många jobb och det gav resultat till slut. gick på intervju utan att riktigt veta vad det var jag sökte och helt plötsligt hade jag ett jobb igen, vilket var behövligt för jag började bli väldigt rastlös av att bara gå hemma. firade en månad med Åke och blev bara mer kär för varje dag som gick. vann en iPad mini och jag ba wtf. 


åkte till Tekniska Museét med Åke någon dag och efter det gick vi på bio. första dejten och det var riktigt mysigt. 


sov över hos Elise och passade på att mysa med Texas. så gullig man kan vara!

december
började med en utbildning innan jobbet skulle komma igång och jag var taggad. skulle presentera två Samsung-telefoner så fick lära mig funktioner och det tog tre dagar innan den utbildningen var klar. blev placerad i en butik i Täby Centrum och jag var så nervös dagen innan. men det gick bra såklart och de andra som stod i andra butiker i Täby Centrum var mycket trevliga. hade roligt på jobbet och de klickade bra mellan oss. annars så firade jag Jessicas födelsedag och Elina fyllde år. hamnade hemma hos Åke när jag var full och han tog hand om mig medan jag låg och fnittrade i hans säng. och sen blev det jul och efter det var det helt plötsligt slut. firade nyår med bästa människorna och bästa slutet på det här året blev det lätt. 

tog en fika med Elise och efter det besökte vi kulturhuset i vtuna. upptäckte ett hål i bokhyllan och det var nog det flummigaste bibliotek jag varit i. 

krogen på Elinas födelsedag och här har vi Gustav och Adam. blev en lyckad kväll och vi spårade med champange och grejer. 19 fyller man ju bara en gång. 
 

ett nytt år


firade nyår hos min favorit Elise och hon hade köpt hur mycket pynt som helst och det blev så fint. blev tacos till middag och efter vi hade käkat rullade jag fram. 

Texas ville också vara med. 

fina Elina! fick en julklapp av henne och eftersom jag inte hade förväntat mig det så blev jag lagom förvånad. kändes dumt att jag inte hade någon till henne. 

och här har vi Jemina som flummade runt som vanligt. det bästa var att hon säger att hon alltid känner sig efterbliven, och vi andra skrattar för vi kan inte annat än hålla med. lol.  

och Elise som hade fixat det så himla himla bra. hon var snygg såklart och det var hur mysigt som helst att spendera kvällen med henne. 

här är jag och jag ser lite lagom drogad ut. myste med Texas medan han satt och lyssnade på fyrverkerierna. vi gav han leverpastej i mängder och jag tror nog han fick ett bra nyår han med. 

och min älskling som kommer hata mig för att jag lägger upp den här bilden. lol. jag sa kan du ha öppna ögon på bilden för en gångs skull och han spärrade upp ögonen och då blev det ju nästan normalt haha. 

just nu känns det ju lite lagom sjukt. 2013. dags för en ny värld och nya planer och mål och önskningar. har aldrig riktigt gillat nyår men lyckades få ett bra slut ändå. att spendera kvällen med tre fina tjejer och att lite senare på kvällen ha Åke bredvid sig kunde inte ha gjort kvällen bättre. blev en mysig kväll med skratt och prat och det var rätt skönt att inte festa hårt. fick uppleva nyårskyssen och det var det bästa med hela kvällen. kunde inte börjat året på ett bättre sätt. 

nu ska jag göra klart den där jävla årsresumén som jag har glömt bort. och alla dessa fin-fina bilder har jag lånat av Elise. gott nytt år kära läsare!

RSS 2.0