hund


bild av elise

jaha. chillar runt hemma hos Elise just nu. dom har skaffat en valp och jag är livrädd. skämtar inte. jag gillar inte djur och speciellt inte djur som bits. och den här valpjäveln bits. däremot så är hunden hur gullig som helst när han sover och då måste jag nog erkänna att han är nog rätt bra ändå.

myskvällarna hos Elise blev helt plötsligt inte lika mysiga. eller ja. nu måste jag ju oroa mig för att skadas också och hur mysigt är det på en skala ett till tio. mhmh. hörs igen hoppas jag (om jag överlever den här hunden). 

/partypinglan

här är jag från igår när jag körde all in. kvällen var den bästa på länge och jag hade så sjukt kul. pengarna försvann men det var värt varje litet öre. jag lever alltså!!!


vuxentjafs


får panikpanikpanikPANIK. 

försöker hitta var och när min kurs till hösten börjar men ärligt talat så fattar jag ingenting. bara massa länkar hit och dit och jag måste registrera mig där och aktivera mig här och bla bla bla och HERREGUD. jag vill bara veta när jag börjar men det finns ingen information någonstans. fattar inte. 

vad svårt det ska vara att vara vuxen.

mår bravad finns det att säga egentligen. jag mår bra. kroppen är sliten och själen är rätt utmattad men jag mår faktiskt bra. framtiden ger mig ångest men just precis i det här ögonblicket mår jag bra. jag gav döden en kram igår och idag gjorde jag chefen besviken och imorgon måste jag vara bättre men jag mår bra ändå. jag vet inte om ni fattar men asså JAG MÅR BRA. 

det är ett sånt där rus bara. den där känslan och lugnet som liksom pulserar i varje liten kroppsatom som min kropp består av. är så ofantligt trött men den där känslan som vilar i gömda vrår börjar fylla upp ett helt rum nu. 

känns som jag mest svammlar. tänkte bara säga att jag mår bra. 

tisdagbilder från i lördags då vi hängde i rålis och njöt av det fina umgänget och det fina vädret. fotona är tagna av Josephine som hade värsta satsiga kameran som gjorde att man såg snygg ut även fast man var ful. det var rätt najs. 

i alla fall. jag jobbar nu. måndag till fredag klockan tio till fyra. jag skulle gärna ha sommarlov och vara ledig ett tag till men pengarna bara rinner iväg pga att jag äter för mycket. japp, alla mina pengar går till mat. måste fan se till och vinna på triss snart. är egentligen inte redo för det här vuxenlivet men jag kör på ändå och hoppas att jag vänjer mig snart. vad annat kan man göra. 

ska tröstäta nu och kolla på serier för annars överlever jag nog inte veckan ut. 

turkiet#2

 
åh. saknar havet och värmen. och speciellt just nu eftersom jag har börjat jobba på ett nytt jobb. började i måndags och jag säljer prenumerationer för SvD. ni vet en sån där jobbig människa som ska haffa folk på gatan? ja, sån är jag. det är lite spännande för folk är så roliga ibland. vissa är ju jätte otrevliga och hatar mig och ger mig onda blicken medan andra är så himla trevliga och artiga och det kan verkligen göra min dag. liksom, där står jag och kämpar så jag uppskattar att folk åtminstone kan vara trevliga tillbaka. 

dock så tvivlar jag på om det verkligen är jobbet för mig och det känns nästan som om jag ska sluta. det känns bara inte bra alls. eller igår kändes det bra men idag gjorde det inte alls det. jag vet inte. det ger ju riktigt bra pengar men jag vet inte om klarar av den sortens arbete.  

vad velig jag är. köpte en bok idag för att muntra upp mig själv men ångrade mig på bussen hem för jag har lagt märke till att mina pengar bara försviinner. 

RSS 2.0