fredag


hej. 

livet är ganska bra just nu. skolan går bra. vännerna går bra. kärlekslivet går bra. det känns lite som om jag inte riktigt förtjänar att ha det så här bra. som om någon snart ska rycka undan marken under mina fötter så jag tappar fattningen och allt det där bra försvinner för det var ju ändå inte där för att stanna. lite så känns det. fast den känslan är långt där inne och jag gömmer undan den och mosar den för den förstör bara.

orkar inte vara negativ. så tråkigt. jag har alltid varit positiv, så varför sluta nu liksom. 

lägger upp en bild på mina bff. dom är helt underbara och förgyller mina dagar, så tycker dom förtjänar en stund i rampljuset. (och sen har jag ingen annan bild att lägga upp men det behöver ju ingen veta)

puss hej!


en ny vecka


idag andas jag ut för första gången på länge känns det som. jag har aldrig riktigt hunnit varva ner och nu när jag gjorde insåg jag hur trött jag egentligen är. projektrapporten lämnades in idag så nu är jag klar med skiten. känns u n d e r b a r t. 

i helgen var fest och jag spårade. hade riktigt riktigt kul och kanske lägger upp några bilder senare. har inte tid nu för nu måste jag bara andas. 

hörs.

Neon Trees


hela det här albumet är underbart. det gör inget att det snöar utanför mitt fönster och det gör inget att jag har ont i ryggen eller att jag har plugg att göra.

försvinner ett tag för musiken är så himla himla himla bra.

april 19, 2012


hej vänner och ovänner. 

helt plötsligt händer det väldigt mycket i mitt liv. och nu snackar vi bra saker. eller, jag tror det är bra i alla fall. är fortfarande rätt förvirrad och vet inte riktigt vad jag ska känna och vad jag ska göra för att allt inte ska bli fel. vill varken såra mig själv och någon annan, och i och med att sitter i en situation jag inte direkt har någon handbok till så blir jag lätt förvirrad. och rädd också. och ändå glad. 

det är nämligen så att jag träffar en kille. vi sågs i onsdags och ja. jag behöver nog inte säga så mycket mer. det är bara det där att jag inte riktigt vet vad jag känner. och vad jag borde känna. skulle vilja att någon berättade för mig att det är såhär du ska känna så jag slipper gå och undra. 

aja. de här frågorna tillhör väl livet. det löser sig, på ett eller annat sätt. och apropå typ ingeting så har jag hittat tillbaka till min positiva energi igen. min värld känns inte så fucked up längre och jag börjar få lite mer koll på saker och ting. och det känns riktigt bra. och att jag precis märkte att Neon Trees kommit ut med ett nytt album gör världen och humöret bara ännu bättre. 

fred ut.

april 16, 2012


vill skriva om något men vet inte vad. mitt liv har helt plötsligt blivit så ointressant som det kan bli, trots att det händer så mycket så jag inte riktigt vet hur jag ska hinna med allt. jag måste verkligen verkligen verkligen bli bättre på att planera. nu sitter jag här, måndag klockan fem i nio, och har skrivit cirka fyrahundra ord på filosofitentan som ska in om två dagar. och sen ska jag göra talet och projektrapporten och nationella och listan kan göras milslång.

och mitt i allt det som kallas plugg ska jag ha ett liv. therese fyller år på lördag och då blir det fest, och sen på söndag ska jag till farmor och på fredag nästa vecka tror jag det är fest igen. och jag har två studentskivor kvar och sen vill jag träffa massor med trevliga människor för jag behöver verkligen en paus. en stund att andas lite.

och sen mitt i allt det som kallas livet ska jag jobba också. gillar inte mitt jobb och jag trivs inte där. vill bara bort därifrån innan jag ens kommit dit. och så hör man mamma i bakhuvudet säga ja men du tjänar väl dina egna pengar när jag ber om en glass för typ 20 kronor. herregud. inte kan jag sluta jobba. så jag letar nya jobb i hopp om att de dyker upp snart för nu börjar jag bli väldigt trött på allt det här.

har väl aldrig riktigt upplevt hur det är att vara riktigt stressad men nu känner jag hur allt flåsar mig i nacken och jag börjar förstå vad folk egentligen menar när de säger att de är stressade. det är verkligen inte kul. vill bara gå och dö ett tag och vakna upp igen när allt känns så där fint och lätt och bara så himla lyckligt igen. var är min positiva energi när jag behöver den som mest? min filosofi om att allt löser sig tycks inte stämma längre och det känns lite som om min världsbild rasar samman. 

förlåt för att skrev så mycket. jag behövde bara trassla upp alla dessa tankar och känslor för att få lite mer klarhet över livet. puss till dig som orkade läsa, trots att jag inte har någon bild.


-

insåg precis att det här är den sista lovdagen i mitt liv och gråter inombords för att tiden går för fort och för att jag ska ta studenten och för att jag inte hinner med.

det där med framtiden


sitter här och funderar på vad jag vill med mitt liv. har valt lite kurser till hösten som verkar intressant, men jag vet egentligen inte riktigt om det är min grej. känner mig fortfarande för liten för att läsa på högskola.

sen ramlade jag in på ett pogram som verkar grymt roligt och självklart skulle det programmet också vara omöjligt att komma in på. mask & perukdesign på dramatiska högskolan. de tar in 4 personer vartannat år. 4 PERSONER. och jag måste vänta till 2014 innan jag kan söka.

i'm screwed.

nej men ah. det verkar riktigt kul. men lovar att jag kommer ångra mig inom någon månad och ha siktet instället på något annat istället. sådan är jag. ändrar mig och håller på stup i kvarten.

för exakt fem år sedanidag för fem år sedan satt jag och emma och sara i bilen påväg någonstans. emma var liten och sara var mindre. känns konstigt att titta tillbaka på dagar som man inte minns, men som finns sparade i datorns hårdisk. 

tiden går alldeles för fort.

-

gick in på antagning.se för att se vad jag ska söka för kurs/program i höst. skapade en inloggning och klickade runt ett tag, för att sedan stänga ner sidan med en själ full av ångest. 

jag vill inte jag ville inte jag ville inte

inte ens favoritlåten kan muntra upp mig just nu. tisdag


i fredags gick jag typ på "dejt". eller, jag vet inte riktigt vad det var. han betalade bara jätte mycket pengar och jag fick så himla mycket skuldkänslor. 

och sen igår så sågs vi igen, och alltså jag fattar inte vad han vill. jag känner mig bara väldigt förvirrad.

det ska bli spännande och se vart det här leder. 

studentskivaigår gick jag och min bff elise på studentskiva. vi började hemma med jäger och redbull och sen fortsatte vi förfesten i busskuren. vi insåg att det var länge sedan vi festade ordentligt med varandra och jag blev riktigt taggad på fest. vi tog suddiga bilder inne på toaletten. och vi dansade oss varma och vi drack oss fulla. vi träffade nya människor som var trevliga och glada.vi gick värsta omvägen på vägen hem, såklart. mina fötter mådde inte bra men mitt humör var på topp ändå. 

slutbetyg: en mycket lyckad kväll!

en ny månaddet var ett tag sen jag bloggade nu. men ni vet, livet rullar på och så glömmer man bort allt det där som man inte skulle glömma bort.

jag glömde tex bort att jag tar studenten snart. det är 56 dagar kvar. 

alltså. vet inte riktigt vad jag ska göra med mig själv..... 56 DAGAR?! det är absolut ingenting. och jag har så mycket att göra så jag förstår inte hur jag ska hinna men allt. 

jaja. det löser sig väl. nu taggar jag inför påsklovet! ska bland annat
träffa han den där
gå på studentskiva
ha mys med tre mycket trevliga människor
gå på begravning
se teater

ja. en del saker ska jag man göra i alla fall. längtar som sjutton till myset för jag har alltid så kul med dom där människorna. 
eller, jag längtar till hela lovet.

RSS 2.0