toppendag

tänkte bara säga att mitt humör är på topp idag! är ensam hemma och dunkar musik på högsta volym. humöret kan ju inte bli annat är bra.

hopppas alla får en fin dag. puss på er.

?

det är en snubbe från jobbet som har addat mig på facebook. har skriver massa till mig, och han är jätte trevlig och så. men alltså. man blir ju lite fundersam. Therese säger att han försöker haffa mig och ja ba "nääääeee". 





eller???

s3b



idag fällde jag nästan en tår i skolan. Edvin har gjort sin sista Eddy Westside productions. den här gången handlade den om vår klass. ett minne. och ett farväl.

den var dock rätt rolig och vi skrattade ganska mycket då och då. vi har ändå haft några fina stunder med vår klass. 

de första fyra och en halv minuterna är kinesisk reklam, så det kan ni spola över. sen kommer jag på 06:10, vilket var rätt skoj. Olle kommer på 07:79 och då garvade vi sönder. sen kommer lite härliga bilder i slutet, bland annat på 11:15. 

lol.

heting



bara för att han var sjukt snygg. ALLTSÅ. dör lite här. så snygg är han. 

hehe.

vecka 12


den här veckan har varit riktigt mysko och lång. känns som om det varit helg hela veckan faktiskt. ledig i tisdags. typ ledig i onsdags. visade upp projektarbetet i torsdags. kollade på film i fredags. och ja. mycket konstig vecka. 

i fredags gick jag på bio med klassen. vi åt kinamat i mängder och avrundade med någon politisk film som jag nästan somnande till. det var riktigt mys! 

och sen igår gick jag på bio igen. HUNGERSPELEN. alltså. som jag väntat. och nu! nu äntligen är den här. jag är riktigt riktigt riktigt nöjd med filmen. satt dock framför några småtjejer som fnittrade och pratade sig igenom hela filmen vilket var ganska irriterande. Therese slängde iväg arg-blicken och de tystande ganska snabbt. värt. 

och efter bion sprang jag iväg till släkten på släktmiddag. dom spårade som vanligt och jag var sjukt trött. och allt det där snacket om vad jag ska bli osv osv gjorde mig inte direkt piggare. 

ikväll blir det skiva vilket jag inte är speciellt taggad till. 

full rulle hela veckan!, det tackar man inte nej till.

17 mars

kära projektarbetet,
jag hatar dig. 

hälsningar, tjejen som inte har något liv längre.

usch


bild av gillian lambert.

fick min studentmössa idag och jag slängde in den i skåpet utan att titta på den så fort jag fick den. om jag inte ser den kanske det inte är på riktigt. 

Adam tyckte jag var helt knas som inte testade min studentmössa, och mot slutet av dagen kunde jag inte låta bli. usch. blev bara deprimerad av att se den. 

har verkligen brutal ångest inför studenten. usch usch usch.

studentskiva



började med middag klockan sju. det bjöds på kyckling som var väldigt salt och till efterrätt fick vi pannacotta som smakade yogurt. jag och tessi drack vitt och lekte vuxna framför våra föräldrar. 



(foto: jocke)
borden flyttades undan och festen drog igång på riktigt. jag vet inte riktigt hur mycket jag drack.. men det var en del. vi spårade med tequilan och Olle blev till och med utslängd.



(foto: adam)
sen blev det fyllekäk på donken och sen somnade jag nästan på bussen hem. 

hade sjukt kul. dock var det trist att typ alla drog runt ett-två så lokalen blev typ tom. men ah. jag var full och då bryr man sig inte så mycket. hehe.

bilder på sten och lite om mig



jag är rädd för tiden.
jag tycker om att lyssna på när främlingar pratar på bussen.
en av de bästa känslorna är vårkänslan.


jag älskar doften av nybakad äppelpaj som precis plockats fram ur ugnen.
jag har befunnit mig på andra sidan jordenklotet.
om jag inte hade tagit studeten i år hade jag varit rik nu.


jag överanvänder ordet "fett", försöker sluta använda det eftersom det låter som om jag är tolv år.
ett av de bästa valen jag gjort i mitt liv var att börja på teg. 
den här sommaren kanske min familj åker på semester utan mig eftersom jag kanske ska jobba.

istanbul, mars 5-9



utsikt från översta våningen, i bakgrunden syns moskén haga sofia.



lite hus och så. de flesta var ganska slitna och gamla men då och då dök det upp några färgglada och hela hus. 



människor. 



adam.



en katt bland typ tusen andra. de sprang runt överallt med tovig päls och alla tyckte dom var så himla söta. jag som inte gillar katter höll inte alls med.

diskussion under veckan
Ivar: det känns så bra att alla katter man ser verkligen ser friska ut, pälsen är ju väldigt ren på de flesta.
Therese: ah jo.. fast polisen åker ju runt lite då och då och plockar in alla katter som är sjuka och dödar dom. 
Ivar: :(

där sprack den lyckliga lilla bubblan.



det blev väldigt väldigt väldigt mycket promenerande. jag fick pinsamt nog träningsverk, fast blev däremot inte speciellt förvånad. 



vy över istanbul. man såg varken var staden började eller slutade, och det kanske beror på att det faktiskt bor 15 miljoner människor där. 



mitt och Ivars nya namn om starbucks får bestämma. mitt namn lät tydligen som en dvärgtant med skägg medan Ivars lät som en högalv. vad det är för skillnad på en vanlig alv och högalv vet jag däremot inte. 



sista bilden på turkisk mark. 



sen somnade alla på planet (här är t.ex. simon) medan jag och Ivar flummade runt på raden längst bak. Therese fick en jätte random plats långt bort och det var väldigt synd. 

en av mina bästa resor. hade verkligen grymt kul. snacka om minne för livet!

hemma

jag lever hörni. har hängt i istanbul i några dagar och nu är jag hemma och andas svensk luft igen. 

ska kolla igenom bilder och sen slänga upp några här. håll ögon öppna.

lördag


igår gick jag och Elise förbi vårt träd. minns inte när vi stod där med en kniv i handen och tog sönder trädet. var det tre år sen? fyra? tiden går för fort för att jag ska hinna med.

trädet var i alla fall lika fint som vanligt. lite ballt att vi kommer sitta på det där trädet för evigt nu. om det inte huggs ner förstås. men ofta någon skulle hugga ner kärlek. då är man nog ond på riktigt alltså. 

idag ska jag ta med Elise till täbban. puss hej.

vår


idag är det sånt där fint väder igen som dammar ur mina lungor. gick på promenad med Sara för någon dag sen när det också var så här fint vårigt väder. jag gick och sniffade på luften och andades med magen för att få in så mycket vår som möjligt i mina lungor som fått stå ut med vintervindar i tre månader.  

och Sara sa: "kan du sluta lukta på luften, luft luktar ju inget."

jo, sa jag. det luktar vår. 

tumme upp



det här gillar vi. tack tack tack tack. bästa komplimangen man kan få är nog "random". det betyder ju att man är speciell. lite skillnad från att få ett "hej du är snygg". jag menar, hur många snygga människor finns det egentligen? ganska många. och då är man inte så speciellt längre. 

idag var jag i stan med Tessi och Ivar och vi skulle köpa en mantel men jag kom hem med några hårnålar istället. OMG JAG ÄR SÅ RANDOM. nej men skämt och sido. manteln kostade typ 300 spänn, och är man fattig (och snål) lägger man inte pengar på tygbit för 300 som man lika gärna kan sy ihop själv. 

nu har jag sjukt ont i magen så ska ta en sån där värmedyna och bara chilla ner lite. säkert nervös inför Turkiet eller nått. aja. puss hej. 


RSS 2.0